Sommerjakkerne er klar

By | 3. maj 2014

Vi kan vist kun glæde os over, at sommeren endelig har meldt sin ankomst. Det ser i hvert fald ud til, at vi får en omgang lækker sommervejr, hvis vi skal tro på vejrudsigterne. En af de ting der altid kendetegner den danske sommer, er dog om noget omskiftelighed. Det ene øjeblik er der høj solskin, og det næste øjeblik får vi regn. Sådan har det altid været, og det ændrer sig nok ikke. Men det skal da absolut ikke afholde dig fra at nyde sommeren i godt selskab, vel?

Den perfekte løsning til det omskiftelige sommervejr er en lækker sommerjakke, som du kan have med i tasken. Her kan du finde rigtigt mange forskellige mærker, modeller og prisklasser. Jeg har umiddelbart to favoritter, den klassiske forårsjakke og denimjakken. I dette indlæg skal det derfor handle om den klassiske sommerjakke.

Sommerjakker fra det svenske

Det er altid godt at investere i produkter, der er lavet i et land, hvor de bliver sat på prøve hele tiden. Det er også derfor, at en sommerjakke lavet i Sverige kan være en god ide for os danskere. Det svenske sommervejr minder nemlig til forveksling om det danske, hvorfor man må formode, at deres sommerjakker er lavet til lidt af hvert; lige fra solskin til blæst til regn.

Jeg har netop investeret i en sommerjakke fra svenske Elvine, der skal hjælpe mig igennem det omskiftelige sommervejr og de kølige aftenener. Jakken er lavet i et lækkert materiale, og så er den tilpas luftig til, at den kan bruges selv på lidt varmere aftenener.

Jeg har valgt modellen Bill Black, der er en vindjakke fra Elvine. Den er købt med forhåbningen om, at det holder nogenlunde tørt henover sommeren – og at den derfor skal bruges hovedsageligt til at holde varmen om aftenen. Den har en superfed pasform, og jeg er ovenud tilfreds. Hvis du vil se mere til Elvine, så kan du se flere modeller her.

Det var alt fra mig for denne gang. Jeg håber du kunne lide indlægget, og har du nogle kommentarer eller gode tips til sommermoden, så skriv endelig en kommentar.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *