Rejseanmeldelser

By | 5. maj 2014

Det var et kæmpestort skridt mod en mulig professionel karriere som tennisspiller, min niece Maja tog, da hun for nogle uger siden blev udtaget til en halvprofessionel ungdomsturnering, der skal spilles i Kuala Lumpur i Malaysia.

For det første er selve udtagelsen en stor anerkendelse af den enorme træningsindsats, hun gennem de senere år har præsteret, og for det andet er det selvfølgelig en stor oplevelse for en pige på 16 år at skulle rejse til og tilbringe en god uges tid i Kuala Lumpur.

Maja er ikke særligt rejsevant, så hun er lidt nervøs ved udsigten til den lange rejse, og i sidste uge spurgte hun mig om nogle gode råd i den forbindelse. Jeg anbefalede hende at gå ind på et bestemt website, jeg nogle gange selv har brugt. Der er tale om et rejseforum, hvor en række mennesker beretter om deres oplevelser og erfaringer fra forskellige rejser.

Det, jeg tror, du kan få mest udbytte af, forklarede jeg Maja, er at læse om rejsevante menneskers personlige rejseoplevelser, for dem kan du helt sikkert lære meget af. De giver efter min mening mere udbytte end de mere standardiserede råd, man kan hente forskellige steder på internettet.

Maja fulgte mit råd og fortalte i går, at hun især havde koncentreret sig om danske rejseanmeldelser på det pågældende website, og hun syntes bestemt, at hun havde fået meget ud af den læsning. Nu glæder hun sig til at tage af sted i næste uge, og jeg håber, hun klarer sig godt.

Det er og bliver altså noget ganske særligt, når danskere klarer sig i den slags, for vi er jo kun 5,5 millioner menneskes i lille Danmark.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *