Sjove firmaarrangementer

By | 27. marts 2014

Man kan vist roligt betegne det som en kæmpemæssig satsning, min nye arbejdsplads har foretaget i anledning af, at firmaet har fået eneforhandlingen i Danmark af et produkt, som man venter sig meget af. Firmaet har etableret et hold på otte sælgere, som udelukkende skal tage sig af salget af det nye produkt.

Alle otte på holdet er nyansatte, og vi er blevet udstyret med hver sin bil og har fået tildelt et distrikt hver, hvor vi skal besøge praktiserende læger og forsøge at sælge det nye produkt, som henvender sig til lægerne.

Men inden, vi gik i gang med salgsarbejdet her forleden dag, havde firmaet gjort sig mange anstrengelser for at tømre os nyansatte sammen som et rigtigt hold. Firmaet havde afsat et pænt stort beløb til at etablere noget sjov teambuilding i høj klasse, så vi kunne lære hinanden at kende.

Derfor var vi alle otte i to dage på et ophold på en kursusejendom, hvor firmaet havde sørget for en række forskellige aktiviteter, der blandt andet omfattede opgaver, som vi skulle løse i fællesskab og på den måde vænne os til at arbejde sammen. Opholdet omfattede også god forplejning og en rigtig hyggelig aften på den første dag.

Noget af det mest givende, vi blev udsat for i løbet af de to dage, var en slags skattejagt i et skovområde, der hørte til kursusejendommen. Vi var alle otte kørende i vores nye firmabiler til arrangementet, og derfor havde vi også hver sin GPS med, og dem fik vi bestemt også brug for.

Skattejagten var nemlig sådan tilrettelagt, at vi ved hjælp af vores GPS skulle finde frem til nogle bestemte positioner, som vi fik opgivet som koordinater. Vi var delt op i to hold på hver fire personer.

Det var en rigtig sjov øvelse, og vi var meget heldige med vejret, der holdt tørt hele den dag. Arrangøren kaldte det en skattejagt, fordi der ved de positioner, vi skulle finde frem til, var udlagt nogle små depoter med forfriskninger i form af frugt, nogle sandwicher og drikkevarer.

Ved en af positionerne var posten bemandet, og her fik vi serveret varm kaffe og kage, og det var planlagt sådan, at vi mødte det andet af de to hold ved netop den post, så vi kunne få snakket om de problemer, vi havde haft undervejs.

Det var også en god øvelse på den måde, at vi fik en masse motion og frisk luft. Og det var bestemt også godt at få sig rørt lidt, for da vi var tilbage i kursusejendommen, var der kun lige akkurat tid til at klæde om, før vi skulle have en pragtfuld middag.

Det var helt naturligt, at der blev talt meget om vores skattejagt ved middagsbordet, og vi var alle enige om, at det var en god måde at blive rystet sammen på. Og det er bestemt et stort plus, at vi nu kender hinanden temmelig godt, for i det daglige kommer vi ikke til at se ret meget til hinanden, fordi dagene går med at køre rundt i landet.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *