Vi elsker at spille bob

By | 29. april 2021

Lige siden jeg i min barndom blev introduceret til bob hos mine bedsteforældre, har jeg bare elsket det spil. Der er simpelthen noget helt specielt ved at finde bobspillet frem og tage sig en dyst eller to.

Nu har jeg så selv fået børn og har ført interessen for bob videre til dem. De har nemlig også fået smag for spillet. Når de har venner med hjem på besøg, er det ofte bobspillet, som bliver fundet frem og så går der let en time eller to, hvor de spiller og rigtig hygger sig.

Alternativ til de stillesiddende aktiviteter

Selv om bob ikke er den type spil, hvor man bevæger sig allermest, sammenlignet med f.eks. udendørs boldspil, en cykeltur eller lignende, så er det alligevel et godt alternativ til de mere stillesiddende aktiviteter foran eksempelvis tv eller computer, som der jo er rigeligt af i dag.

Samtidig er der noget dejligt socialt over at spille et spil som bob, så det er en helt perfekt tradition, vi er ved at have opbygget. Oveni er bob jo et spil som ikke er afhængig af vejr og vind, så det kan man selvfølgelig finde frem og spille uanset hvor på året man er.

Lidt konkurrence skal der til

Det kan ikke undgås, at konkurrenceelementet kommer ind over, når vi spiller i vores familie. Vi er nemlig alle sammen sådan nogen, som godt kan li’ at vinde.

Men det gør det også kun endnu sjovere at spille, når der ligesom er noget på ”højkant” – og det er der altid. Først og fremmest er der jo håneretten, som vi altså er ret gode til at benytte sig af hjemme hos os. Og så er der selvfølgelig bare ens egen tilfredsstillelse ved at vinde.

Vi elsker både det sociale og konkurrenceelementet ved et godt spil bob – det er noget, som lige passer ind hos os.

Disclaimer

One thought on “Vi elsker at spille bob

  1. Helle

    Bob er altså også bare et super, duper spil. Jeg tror, at jeg vil ønske mig sådan et i julegave – det vil helt sikkert vække lykke!

    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *