Priser på vinduespudsning

By | 23. april 2021

Når jeg ikke følger undervisningen på universitetet, så finder, dyrker jeg motion og passer et fritidsjob, jeg har. Jeg gør rent hos private. Blandt andet hos et ældre par, der bor ude i Valby. De er pensionister, og de er vældigt søde. Især hun er meget snaksalig og elsker at fortælle mig historier om deres børn, der aldrig kommer og besøger dem. Hendes mand er en meget tavs mand. Han holder meget af at læse og ryge pibe. Den der lugt af pibetobak vækker minder i mig. Om min farfar. Han røg også pibe. Jeg kan dog ikke sige, at jeg kan lide lugten. Sådan lidt sødlig – nærmest vammel.

Luftes godt ud

Så der skal luftes godt ud i det ældre pars lejlighed. Det er jeg meget opmærksom på. Så når jeg ankommer, er det en af de allerførste ting, jeg gør: At åbne alle vinduerne så der kan komme noget gennemtræk. Sidst jeg var henne hos dem, lagde jeg dog mærke til to ting, som jeg skal tale med dem om. Man kan ligesom se tobaksrøgen i deres hjem. Det er, som om der er mørke skygger på væggene – der, hvor væggen møder loftet. Og så kan man se, at der ligesom er en helt tynd, fin membran af røg på vinduerne. Du ved der, hvor sprosserne møder ruderne. Jeg kan sådan set godt pudse vinduerne for dem – indvendigt. Men udvendigt? Det tør jeg simpelthen ikke. Jeg har højdeskræk. Og hvis jeg skal hænge ud over en vindueskarm for at gøre et vindue rent udvendigt, så er jeg virkeligt bange. Hunderæd.

Derfor har jeg tænkt mig at spørge dem, om de måske ikke syntes, at det er en vældig god idé, hvis jeg finder en vinduespudser i Hillerød, som kan komme og pudse vinduerne for dem udvendigt. Et er, at jeg kan se tobaksrøg på vinduerne indvendigt. Og få gjort noget ved det. Noget andet er det så at have rene vinduer indvendigt og snavsede vinduer udvendigt. Jeg ved ikke, hvad de vil sige til det. Som regel har de ikke indvendinger, når jeg foreslår nogle forbedringer. Men her er der jo talte om en ekstraudgift. Jeg kan forestille mig, at det måske vil være kilde til diskussion.

Priser på vinduespudsning i København

Så jeg må lige forberede mig lidt bedre. Jeg går på nettet, fordi jeg gerne vil finde ud af, hvad det koster at få en professionel vinduespudser ud til dem. Så jeg leder først efter ”Vinduespudser – København – priser”. Jeg finder nogle firmaer. Der er et af dem, hvor jeg med det samme kan se, hvad vinduespudsning koster. Jeg noterer sitets adresse og firmaets telefonnummer. Jeg prøver også med en anden søgning: ”Vinduespudser – Vesterbro”. Pudsigt nok finder jeg det samme firma igen. Det må jo tyde på, at de har flere afdelinger. Det må være et stort firma.

Jeg prøver igen: ”Vinduespudser – økologiske rengøringsmidler”. Jeg får firmaet frem igen. Jeg prøver at lave en beregning over, hvad det vil koste at få pudset parrets vinduer. Det er ikke så dyrt som jeg forventede. Det er dem, jeg vil foreslå, at vi henvender os til, næste gang, jeg gør rent hos dem.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *