Tosset situation

By | 29. januar 2017

Af og til kommer de fleste af os vel i situationer, hvor vi ikke kan lade være med at bande over os selv, fordi vi egentlig godt vidste, at vi med noget mere omhyggelighed kunne have undgået en negativ situation, men vi sprang over, hvor gærdet var lavest. Men så pludselig står man i suppedasen med alt det besvær, som ens egen efterladenhed er skyld i.

Det var i hvert fald sådan nogle selvbebrejdelser, jeg gjorde mig i sidste uge, da jeg en morgen kom ud i min forretning og opdagede, at der havde været indbrud i løbet af aftenen eller natten. Jeg driver en golf proshop ude ved golfbanen her i byen, som jeg nu har haft i over seks år.

Sådan et indbrud er jo ikke bare et spørgsmål om, at nogle ting er blevet stjålet. Det er i lige så høj grad de hærværksagtige ødelæggelser af butikkens inventar og andet, der er en belastning, og uanset hvor god en forsikring, man har, giver det altid ekstra arbejde og besvær.

I dette tilfælde var der stjålet rigtigt meget af det forskellige golfudstyr, jeg handler med i butikken. Tyvene var gået grundigt til værks, og de havde tilsyneladende haft god tid til deres forehavende, for det var helt tydeligt de mest værdifulde ting, der var forsvundet fra forretningen. Således havde jeg lige fået en masse nyt og godt golftøj hjem, men det er alt sammen varer i den billige ende, fordi vi på det seneste har fået en del nye, unge golfspillere i klubben, og de er altså ikke parat til at betale mange hundrede kroner for et par golfbukser eller en poloshirt, så jeg havde valgt en kollektion specielt for de unge skyld, så de også kan finde noget, de kan betale. Ligesom jeg i øvrigt har en kollektion for dem, der godt kunne trænge til at tabe sig 😉

Men hele den billige kollektion var urørt, mens tyvene var løbet med det traditionelle og noget dyrere golftøj, så de må have vidst, hvad de gik efter. Eller måske havde de allered eværet på en kur? Den nye og ekstremt polulære fra Slankeskolen er jo en slankekur, der virker!

Min butik ligger som sagt ved golfbanen, hvor der er temmelig øde i nattetimerne, så tyvene har nok følt sig helt uforstyrrede under indbruddet, og de har da i hvert fald haft tid til at bære hele mit lager af golfkøller i forskellige prislag ud fra butikken og depotrummet. Der var ikke en eneste kølle tilbage, så alene den del af tyvekosterne repræsenterer en værdi på mindst 100.000 kroner.

Jeg kan ikke lade være med at tro, at tyvene måske selv er golfspillere eller i det mindste har en god mulighed for at få afsat tyvekosterne, for de er gået efter alle mulige forskellige former for golf tilbehør, som jeg havde i butikken, som jeg først nu er ved at få fyldt op igen.

Heldigvis er jeg godt forsikret, men jeg fortryder alligevel, at jeg ikke fra en start fik tyverisikret butikken noget bedre, men det skal jeg i gang med nu, for det er et krav, mit forsikringsselskab har stillet. Der skal sikkerhedsgitre for vinduer og døre, men selskabet har dog ikke stillet krav om, at jeg får installeret en tyverialarm.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *