Sådan sparer du penge online

By | 1. november 2017

“Du har da vist ikke helt styr på det der med at købe billigt ind på nettet, hva’?”, sagde min gamle ven og skolekammerat Lars-Erik til mig, da jeg for et lille års tid siden stolt fremviste min nye og ret smarte bærbare computer. Det var jo noget af en melding at få, og jeg blev da også lidt småknotten på ham til at begynde med. Men han talte godt for sin sag, og efter han havde gennemgået sine motiver for at sige sådan til mig, måtte jeg jo desværre give ham ret: Jeg havde købt en alt for dyr bærbar!

Du skal bruge Pricerunner!

Det var, hvad han sagde til mig, og jeg må have lignet et stort spørgsmålstegn, for jeg havde ingen anelse om, hvad Pricerunner er for en ting. Han skænkede en kop kaffe til mig og til ham selv, og så forklarede han, at Pricerunner er en tjeneste på nettet, der lever af at sammenligne priserne på alle mulige (og nogle umulige) produkter, der sælges online. De tjener pengene ved at få en eller anden form for kommission fra de butikker, de sender kunder til. For brugeren er det helt gratis, sagde han og fortsatte: “Hvis du ikke skimmer markedet af for bedste pris, er der kun én, der bliver snydt, og det er dig!”. Så viste han mig den oversigt over priser på bærbar, som Pricerunner har – og jeg blev godt nok overrasket!

Jeg har ofte købt lidt dyrt ind – og jeg er endda endt med at skulle tage lån af og til. Det er jo så heldigvis billigt nok online. For eksempel hvis man vil låne penge nu: https://kviklaan-info.dk/sms/

 

At jagte lave priser

Jeg har alle dage haft det lidt svært med at jagte rabatter endsige spørge efter dem. Men som Lars-Erik ganske rigtigt siger, er der jo ikke noget galt i at udnytte de lave priser på en vare, når det er butikkerne selv, der tilbyder dem uden at blive spurgt. Det har bare aldrig rigtig ligget til mig, og jeg er uden tvivl blevet snydt en hel del gange. Men siden den snak med Lars-Erik har jeg ændret holdning, og i dag surfer jeg rundt og tjekker priser, inden jeg køber noget på nettet. Og jeg har sparet tusinder af kroner på det med en ret minimal indsats!

Ny tablet til min kæreste

Nu er det snart jul, og Gunhild skal have en tablet i julegave, har jeg besluttet mig til. Det skal være en Apple iPad Air med 16 GB hukommelse. Med den beslutning i baghånden hopper jeg nu ind på denne oversigt over tablets: http://www.pricerunner.dk/cl/224/Tablets

Her kan jeg se, at prisen på netop den tablet i dag svinger fra 2.600 til 3.900 afhængigt af forhandleren. Ja – du læste rigtigt! Samme iPad med samme specifikationer… Helt præcist koster den 2.686 kroner hos den billigste forhandler og 3.849 kroner hos den dyreste.

Det tog mig rundt regnet 1 minut at finde, tjekke at der er tale om nøjagtigt samme produkt og tjekke fragten. Altså sparede jeg 1.163 kroner på ét minut! Det er så en sandhed med modifikationer, for den dyreste forhandler kendte jeg ikke. Men den forhandler, jeg tidligere brugte mest og altid brugte før Pricerunner blev en del af mit liv, tager 3.108 kroner for den. Så reelt og som minimum har jeg altså sparet 422 kroner på ét minut!

Hvad med dig? Bruger du også Pricerunner?

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *