Nyt autoværksted på budget

By | 15. september 2017

Min gamle ven Tonny blev arbejdsløs automekaniker for omkring 6 måneder siden, og der var ikke rigtig udsigter til, at han kunne finde et nyt job. Nu er han ikke typen, der kan holde ud at sidde med hænderne i skødet, så der gik ikke lang tid, før han begyndte at lege med tanken om at åbne sit eget værksted i den lille by, hvor han bor. Noget havde han lagt til side, og hans familie kunne også hjælpe med et lille indskud, så der var reelt basis for at komme i gang. Men hvordan får man det rigtige grej som for eksempel autolift, kompressor, dækmaskine og den slags uden at brænde alle pengene af, inden den første faktura er skrevet?

Ved at købe smart ind – det vidste han godt. Lige så god en mekaniker han er, lige så fjumset er han på nettet, så han spurgte mig om hjælp, og det ville jeg selvfølgelig gerne.

Komplet bilværksted online?

Jeg researchede en hel del, og det viste sig faktisk, at selv den gumpetunge branche, der leverer grej til autoværksteder, er kommet med på nettet for alvor. Især ét firma skilte sig ud på både pris/kvalitet, lækker hjemmeside og en god telefonsupport (jeg testede dem). Det er firmaet Nima Lift i Billund, der er leveringsdygtige i næsten alt, hvad Tonny skulle bruge:

De har også en hel del værktøj at byde ind med – lige fra topnøglesæt til ultralydsrensere og hvad ved jeg. Der måtte jeg give fortabt, for jeg er ikke mekaniker og ved ikke helt, hvad Tonny skulle bruge. Men jeg viste ham mulighederne, og han var nærmest i chok over, at det var muligt at udruste værkstedet med de ellers normalt så dyre maskiner til de priser. Og han var overbevist om kvaliteten efter vi tjekkede lidt op på deres referencer på Trustpilot.

Nogle uger senere købte han så ind i den store stil hos Nima Lift, og de leverede det hele på 2 dage på nær den bestilte dækmaskine, der kom efter 4 dage. Det hele er nu installeret, og Tonny har faktisk fået ganske travlt i sit lille værksted. Han forventer selv, at det vil være hans levebrød i mange år frem.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *