Pricerunner er smart

By | 29. august 2014
Pricerunner

Vi bor jo forholdsvis tæt ud til en ret trafikeret vej, fortalte en af mine kolleger forleden dag, da han havde været ude for en temmelig opsigtsvækkende begivenhed. Der var sket det, at en halvstor kassevogn var kommet i uføre på landevejen lige uden for min Rolfs hus, og den væltede ind i hans have.

Efterfølgende opdagede Rolf, at det var en varevogn på rumænske nummerplader, og de to mænd, der havde kørt i bilen, stak af til fods, for de ønskede tilsyneladende ikke at møde politiet, som de nok kunne regne med blev tilkaldt efter deres færdselsuheld.

Rolfs havde set de to stikke af, efter at han havde ringet 112, og mens han ventede på politiet havde han kigget lidt nærmere på varevognen, hvis bagdøre var sprunget op, så en del af indholdet var havnet ude i Rolfs have.

I den forbindelse opdagede han, at den væltede varevogn var landet så uheldigt meget tæt på huset, at den havde knust Rolfs varmepumpe, og han glædede sig over, at det skete om sommeren, så han kunne få den udskiftet uden at skulle opleve et iskoldt hus i ventetiden. Heldigvis kunne han bruge Pricerunner til at finde billige varmepumper.

Indholdet i kassevognens varerum lignede mest af alt en samling tyvekoster, kunne Rolf med det samme se. Der var mange uåbnede kasser med forskellige effekter, som efter al sandsynlighed stammede fra tyverier. For eksempel var der masser af køkkenmaskiner af forskellig slags, og Rolf fortalte, at han selvfølgelig havde følt sig en anelse fristet til at tage et par stykker af dem til sig selv, men han havde modstået fristelsen, for han ville trods alt ikke gøre sig til kriminel for en sølle køkkenmaskines skyld, som han udtrykte det.

Politiet var nået ret hurtigt frem til Rolfs adresse, men der var alligevel gået et kvarters tid efter Rolfs opkald, så de to politifolk, der kom først, opgav at forsøge at finde de to mand, Rolf havde set stikke af fra uheldet.

I stedet spærrede de haven af, fordi der efterhånden havde samlet sig en del nysgerrige. Da en rekvireret kranbil nåede frem, blev varevognen hurtigt rejst op på ret køl, og både politifolkene og de to mand fra kranbilen gave sig til at få læsset de forskellige kasser fra Rolfs græsplæne ind i varevognen igen.

Rolfs fortalte, at han havde lagt mærke til, at der blandt de formodede tyvekoster var mindst seks kaffemaskiner af præcis den type, som han selv havde købt en af for bare en måneds tid siden, så han regnede med, at tingene i varevognen formentlig stammede fra et indbrud i den el-forretning, hvor Rolfs havde købt sin kaffemaskine.

Han havde også lagt mærke til nogle kasser med et indhold, som ikke sagde ham noget som helst. Han fortalte, at der på kasserne havde stået Xbox One Kinect, men han havde reelt ingen anelse om, hvad det er for noget.

Et par af kollegerne var lige ved at grine af ham og fortalte, at det er en meget kendt og eftertragtet spillekonsol, men Rolf bruger ikke sin tid på den slags spil.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *