Ombetrækning?

By | 5. august 2014

Vi lever jo i et forfærdeligt brug og smid væk samfund, så for mange er det helt normalt at kassere ting, der faktisk sagtens kan genbruges og endda ofte få et helt nyt liv. Det gælder for eksempel vores møbler, som ofte kasseres, når betrækket er blevet slidt. Og det er en stor skam, for det er muligt at ombetrække stort set alle typer møbler, så der er så gode som nye. Og i andre farver og designs, hvis det er det, du ønsker.

Ombetrækning hos møbelpolstrer

Du kan starte med at læse mere om ombetrækning af møbler her. Det, du kan læse om, er, at det er muligt at få en pris og såmænd også gode ideer til, hvordan et gammelt eller bare et slidt møbel kan få et helt nyt liv, når det håndteres af en professionel møbelpolstrer.

Fordelene er jo mange hvis du tænker over det:

  • Du sparer penge, for det er billigere at ombetrække end at købe nyt
  • Du bevarer gamle og måske udgåede designs af møbler, der fortjener at leve videre
  • Du skåner miljøet
  • Du belaster ikke betalingsbalancen – stort set alle møbler er produceret i udlandet i dag

Som du kan se, er der masser af fordele i at ombetrække i stedet for at smide væk!

Kulturværdien

Er der tale om reelt gamle møbler, er der jo en vis kulturværdi i at bevare dem, og her kan en professionel møbelpolstrer skabe underværker – ikke mindst fordi han eller hun kan rådgive dig om, hvilke farver og mønstre, der er passende til lige præcist dit møbel.

Men også nyere møbler som for eksempel stole kan og bør ombetrækkes i stedet for at blive kasserede. Ofte ser man, at for eksempel spisestuestole bliver kasseret, fordi der er pletter eller huller i stoffet. Og det er jo slet ikke nødvendigt, når stolene ellers er solide og i gode materialer. En ombetrækning – måske i moderne farver – vil jo redde dem. Og faktisk kan det være mindst lige så smukt og brugsrigtigt, som hvis du køber nye spisestuestole.

Det samme med lænestolen, der ofte har en masse historie i sig. Måske er det den lænestol, du sad i som barn, mens der blev fortalt historier? Eller stolen er et arvestykke med minder om den, der gik bort? Her er en ombetrækning også en god ide – for på den måde kan selv et gammel møbel indpasses i et moderne design. Og du har så gjort både miljøet og din pengepung en tjeneste.

Tag en snak med for eksempel dem her om ombetrækning og polstring: http://www.msi-polstring.dk/

 

 

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *