Piercing i septum

By | 18. december 2015
Septumpiercing smykker

Min veninde, Rikke, var ved at falde ned af stolen af grin, da det gik op for hende, at jeg havde taget helt fejl af den udmelding, hun lige var kommet med. Hun havde nemlig fortalt mig, at hun havde bestilt tid til at få foretaget en septum piercing, og i min uvidenhed om, hvad det egentlig var for en piercing, gik jeg ud fra, at det nok var en piercing i et eller andet intimt område af kroppen.

Men jeg sagde ikke noget, for jeg skal selvfølgelig ikke blande mig i, hvor Rikke har lyst til at blive piercet. Jeg nøjedes med at spørge, om det var noget, hendes kæreste havde udtrykt ønske om. Nej slet ikke, svarede Rikke, det er kun mig selv, der synes, at det kan være flot med en lille perle inde i øret.

Nå, svarede jeg måbende, er det en ørepiercing, der er tale om. Det kunne du jo bare have sagt, for jeg må indrømme, at de latinske betegnelser for vores kropsdele ikke ligefrem er mit primære kompetenceområde, så jeg troede faktisk, at der var tale om noget meget mere pikant.

Og det var her, Rikke fik noget i retning af et latteranfald, så der gik faktisk en rum tid, før vi kunne fortsætte samtalen. Men hun fik da fremstammet, at intimpiercinger bestemt ikke er noget, hun har lyst til, og i hendes øjne er sådan nogle da også absolut en misforståelse.

Jamen, jeg ser sådan på det, fortsatte Rikke, at hvis man først er blevet så glad for en mand, at man viser sig frem for ham uden tøj på, så kan man nok ikke opnå noget ved at have udsmykket sine ædlere dele med piercing smykker af nogen art. Det burde være noget helt andet, han i den situation er interesseret i, mente hun.

Og det kunne jeg selvfølgelig kun give hende ret i. Hvis man som kvinde ikke er spændende nok for en mand, så hjælper det nok ikke at stikke nåle gennem huden på intime steder, for de steder burde jo være spændende nok for ham i sig selv.

Men det fik os nu alligevel til at diskutere lidt om, hvorvidt vi mon er for snerpede. Det mente vi selvfølgelig ikke selv, for i vores øjne har det ikke noget med snerpethed at gøre. Der er trods alt forskel på at udsmykke sig med for eksempel øreringe og så udsmykke sine kønsdele, som vi begge to mente bør bevares, som naturen har skabt dem.

Man kan godt gå et stykke af vejen, sagde jeg, for jeg fik som helt ung faktisk lavet en navlepiercing, og jeg har lige siden altid båret et diskret, lille perleformet smykke i navlen. Før jeg mødte min mand, fik jeg mange kommentarer til den navlepiercing, når jeg optrådte i bikini på stranden, men nu er den slags vist blevet så almindeligt, at folk ikke lægger så meget mærke til den. Men min mand synes, den klæder mig godt, så jeg kan ikke se nogen grund til at afskaffe den.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *