Certina i julegave

By | 3. december 2015

Min elskede gamle far, som i årtier har været omdrejningspunktet i mit liv, skal have en julegave i år, som han vil kunne elske og bære resten af sit liv. Og da jeg ved, at han har et blødt punkt for urmærket Certina, er det jo altså det, han skal have. Modsat hans generation er jeg vokset op med internettet, og det betyder, at det for mig er helt naturligt at bruge netop nettet til at finde ikke blot det rigtige ur – men i høj grad også til den rigtige pris. Og heldigvis holder jeg fast i den fremgangsmåde – heldigvis, fordi jeg fandt en forhandler, der tilbyder Certina ure med 15% rabat: http://brodersenkobborg.dk/produkter/19-certina-ure/

Hvilket Certina ur skal det så være?

Nu kender jeg jo hans smag, så jeg fik rigtig hurtigt sporet mig ind på det Certina ur, jeg mener, er det helt rigtige til ham:

2015-12-03_13-34-32Er det ikke bare flot? Jeg er ret vild med den enkle og alligevel elegante stil, der signalerer overskud og styrke – præcist det, min kære fra udstråler.

Nå – men jeg bestilte uret, og så var det, at det gik op gor mig, at samme forhandler også har et helt enormt udvalg af Ole Lynggaard – som min kone jo er ekstrem fan af. For dælen da – måske er julegaven til hende fundet der?

Lækkert smykke til pigen i mit liv

Jeg fortrød næsten, at jeg var begyndt at kigge, for de har da godt nok mange Ole Lynggaard smykker at tilbyde der. Efter at have trevlet en god del af dem igennem, faldt valget på dette smukke smykke til lige under 15.000 kroner til hende:

2015-12-03_13-38-25Ja-ja, jeg ved godt, at 15.000 kroner er en del penge, men jeg er jo styrtende rig, så for mig betyder det altså ikke så meget at give truntetøsen et smykke i den kaliber. Hun får selvfølgelig også andre gaver end det smykke – men lige netop Ole Lynggaard er jo hendes svage punkt.

 

 

 

 

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *