Hjælp til strap-on

By | 16. november 2015

En strap-on dildo kan bruges af både mænd og kvinder og kan bruges både vaginalt og analt. Det er vigtigt, når du køber sexlegetøj, at du sikrer dig, at du køber i et materiale, der er frit for giftstoffer, phthalater og så videre. Husk også, at du skal bruge glidecreme. Når du køber glidecreme, er det vigtigt at købe det uden parabener.

Fordelene ved strap-ons er, at de kan bruges, så du har hænderne fri til andre ting, du kan være mere kreativ i seksuelle positioner og kan også forlænge sexoplevelsen. De kan bruges til dobbelt penetration, prostatamassage og kan også bruges til onani.

Forlængelse af sex: Når et heteroseksuelt par ønsker at forlænge sexoplevelsen ved at forlænge, at manden får orgasme, kan de bruge en strap-on, så han kan sørge for penetration uden at indsætte sin penis i skeden. Dette giver hende nydelse ved penetration, indtil hun er parat til, at han penetrerer hende. Mens han bruger en strap-on på hende, kan hun give ham sex med hånden eller massere hans testikler.

Hvis en mand ikke er i stand til at få rejsning, kan han også bruge en strap-on. Du kan endda få en hul dildo, som manden kan indsætte sin penis i.

Pegging er et ord for, når en kvinde bruger en dildo til at penetrere sin partner analt. Her bruges typisk ogå strap-ons.

Oral sex: I nogle situationer finder par det ophidsende at se deres partner udøve oralsex på en strap-on dildo.

Lesbisk sex: Når en kvinde penetrerer en anden kvinde ved brug af en strap-on dildo.

Mand til mand sex: Mænd kan også strap-ons til at penetrere hinanden analt.

Onani: Både mænd og kvinder kan bruge strap-ons til onani – typisk ved at montere dildoen på en stol, pude eller en anden egnet genstand, så de kan bruge dildoen uden at bruge deres hænder.

Hvad med dig? Har du andre forslag til, hvordan en strap-on dildo kan bruges?

Tak til Lovejoy Sexlegetøj for inspiration!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *