Fodboldgolf – mere end bare en sport

By | 12. september 2015
fodboldgolf - mere end bare en sport

Fodboldgolf er en fremragende aktivitet til familien. Det henvender sig både til den lille knægt som stræber efter at blive professionel fodboldspiller, såvel som faderen, der har indset hans tid er forbi, men mener han stadigvæk er bedre end landsholdet. Fodboldgolf giver mulighed for at familien eller gruppen, som er taget afsted sammen, kan skabe minder og have lidt venlig konkurrence. Selvom at det er sjovest hvis alle sammen er nogenlunde jævnbyrdige, så er fodboldgolf også sjovt, selvom at man ikke er særlig god. Man kan nemlig kommet langt i konkurrencen, bare ved at sparke hårdt til bolden.
Du kan finde fodboldgolf mange forskellige steder i landet. Den nemmeste måde at finde et sted nær dig, er ved at bruge internettet og søge. Det er blevet så populært, at der er mange baner. Man behøver derfor ikke den store rejse, for at kunne spille det.

Et godt eksempel på en sjov, spændende og familievenlig fodboldgolfbanefinder man hos Nymarksminde i Vodskov i det nordlige Jylland. Deres fodboldgoldbane kan man få et godt overblik over her: http://nymarksminde.dk/fodboldgolf.php.

Blandingen af sport, konkurrencer, fysiske aktiviteter og lignende har længe fungeret som måder at lave aktiviteter med venner, familier eller måske kollegaer, en måde at komme væk fra hverdagen, og komme ud og være sammen på en anden måde. Fodboldgolf er en ekstremt velegnet aktivitet til netop dette. Dette er ikke kun en sport, men en måde at skabe sammenhold og minder sammen. Hvem får først bolden i hul, hvem bruger 20 forsøg på at komme igennem pladen med huller. Med fodboldgolf er i sikre på at få nogle sjove oplevelser, og måske også finde ud af hvem der giver den første omgang efter kampen.

Fodboldgolf er en aktivitet for hele familien

Det er dog ikke kun en aktivitet for vennerne, men også familien kan have stor glæde at af at spille fodboldgolf en dag. Selv de små unger kan være med, og de små fodbold tosser vil helt sikkert finde det sjovt. Det giver også en mulighed for at de kan vise alle de vilde tricks som de har lært til træningen, og derfor garantere at de har det sjovt. Fodboldgolf egner sig dog også til fædrene som skal ud og konkurrerer i om det er oldboys der er bedst til fodboldgolf. Der kan derfor opstå en generations konkurrence i forbindelse med fodboldgolf.

Fodboldgolf i hele landet

Fodboldgolf er blevet mere og mere populært i hele landet, hvilket også gør at der opstår flere og flere baner rundt omkring. Det er oftest marker der bliver indrettet med nogle huller, og nogle gange også nogle små forhindringer. Du kan ved hjælp af internettet finde ud af hvor den nærmeste fodboldgolfbane ligger nær jer, så dig og din familie kan komme ud og få en unik dag og finde ud af hvem der skal have håneretten indtil den næste familie dyst.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *