Det spiller!

By | 2. oktober 2020

Der er noget, vi er gået glip af i år: Vores årlige rejse til Storbritannien. Vi plejer at rejse til England for at besøge mine svigerforældre. De bor i Brighton, som er en lille by ikke så langt fra London. Så det er nemt for os at besøge dem. Vi skal bare finde flybilletter til London og, så rejse derfra med toget. Måske læste du tidligere om vores oplevelser med Spanien?

Hyggeligt

Det er ret hyggeligt. Det tager knapt to timer. Og er vi heldige at finde billige flybilletter med landing i London om formiddagen, er det dejligt at sætte sig ind i toget og bare betragte landskabet, man kører forbi.

Brighton er en hyggelig, lille by på sydkysten – den har naturligvis en cricketbane, og byens centrum er typisk engelsk – masser af pubs og hyggelige gader. Byen er muligvis mest kendt for sin fine strand og mole (Palace Pier), hvor folk går ture og nyder kysten og havet. Men også Royal Pavillon er et kendetegn. Man har også rig mulighed for at få nogle unikke naturoplevelser. En tur ud til Seven Sisters – de hvide klipper ved kysten får én til at føle, at Stevns Klint er en miniature. Flot landskab.

I år er anderledes

I år er vi bare ikke kommet afsted. Dels fordi vi har haft travlt med at lære at arbejde hjemmefra. Og dels fordi jeg ikke var særlig tryg ved den måde Corona, blev tacklet på i Storbritannien. Og det er jeg stadigvæk ikke. Min mand er heller ikke tryg ved situationen derovre. Han er meget bekymret for sine svigerforældre, som dog har det godt.

De siger, at de holder afstand og bruger maske. Min mand savner dog at se sine forældre. Så selvom det muligvis er risikabelt, så har vi en lille plan om at finde flybilletter dertil engang i december. Måske i juleferien. Eller lige efter nytår. Måske er tingenes tilstand bedre til den tid. Vi kan jo altid regne med at finde de bedste tilbud på flybilletter på Rejsepriser.dk

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *