Olé Spanien

By | 9. oktober 2019

De fleste mennesker læser i en bog, lige inden de sover. Det er en måde at slappe af på, og få kroppen til at sige godnat, nu skal jeg sove.
Og det gør jeg da også. Læser, lige inden jeg sover. Jeg læser to genrer: Kogebøger og rejsebeskrivelser eller guides. ”Turen går til… ” er min yndlingsserie.

I går blev jeg færdig med en bog, der handlede om en vandretur i Spanien. Santiago de Compostela. En verdensberømt pilgrimsvandring. Det var en meget spændende skildring, og der er stadig billeder af landskaber i min fantasi.

Afbudsrejser til solen

I en af pauserne på jobbet kan jeg ikke lade være med lige at tjekke et site, jeg kender. Måske har de en afbudsrejse til Spanien. Det kunne da være spændende at se de steder, jeg lige har læst om. Sitet har mange afbudsrejser til Spanien. Men alle sammen til det sydlige Spanien. Stedet, jeg taler om, ligger i det nordlige Spanien. Faktisk lige oven over Portugal.
Jeg kunne naturligvis selv finde en flybillet til Spanien og, så rejse videre fra Madrid eller Barcelona derfra.

Billige billetter?

Jeg begynder at lede efter billige flybilletter. Finder hurtigt ud af, at jeg kan flyve til Porto i Portugal og, så leje en bil og køre op til Galicien i Spanien derfra.
Hjemme fra arbejde leger jeg videre med tanken. Ringer op til min kæreste og spørger, om han vil med en tur til det nordvestligste Spanien.
Det vil han da gerne. Han er altid med på eventyr. Jeg fortæller ham om min idé om at flyve til Portugal og, så leje en bil og køre op til Santiago de Compostela. Vandre rundt i landskabet og, så måske køre en tur østpå til Bilbao, hvor jeg ved, de har et fodboldhold, der kun består af baskere.
Min kæreste er med på det, så jeg bestiller flybilletterne og booker en bil. Og så ser vi, hvor lang tid vi gider være i det hjørne af Europa.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *