Fodboldgolf er sjovt og udfordrende

By | 10. august 2020

Mangler du og familien inspiration til nye aktiviteter, som I kan få tiden til at gå med samtidig med, at I kan hygge jer og have det sjovt sammen? Så er fodboldgolf klart værd at prøve at give sig i kast med. Fodboldgolf er både sjovt og udfordrende og hele familien kan være med.

Hvad er fodboldgolf?

Fodboldgolf er en sjov blanding af fodbold, golf og minigolf. Spillet går ganske enkelt ud på at sparke en fodbold i hul med færrest mulige spark. Ligesom golf og minigolf, så har hver bane sin sværhedsgrad som stiger i takt med spillet. Bolden skal hele tiden undervejs spilles fra det sted den lander og skal ligge stille, inden der sparkes.

Hver spillers fodboldspark bliver noteret på en notesblok og det er den yngste af spillerne, som skyder spillet i gang. Ved de efterfølgende baner er det den spiller, der har vundet hullet forinden, som starter.
Ret simple regler, som alle kan være med på.

Baner over hele landet

Spillet er efterhånden blevet mere og mere populært og fået indpas i Danmark. Derfor kan du stort set også finde sjove og udfordrende baner over næsten hele landet. Lige fra Sjælland til det nordlige Jylland.

Det er selvfølgelig også en mulighed at opsætte sin egen bane i haven, hvilket måske kan være en god måde at sætte hele familien ind i spillet på til at begynde med.
Men da spillet dog kræver en del plads, især hvis det også skal være en smule udfordrende, så anbefales det klart at tage familien med ud og prøve nogle af de kreative og udfordrende baner rundt om i landet.

En sjov og anderledes oplevelse som alle kan være med til

Fodboldgolf er ikke blot et sjovt spil til familien, men er i den grad også oplagt at prøve af med venner og veninder. Derudover er det også en oplagt aktivitet til en eventuel polterabend, firmaarrangement, fødselsdag eller måske en aktiv og anderledes date? Det er et spil, hvor alle kan være med. Og da det stadig er en forholdsvis ny sportsgren i Danmark, er der stor chance for, at du vil give en sjov og anderledes oplevelse til hvem end, du vælger at invitere med. 

Motion på den sjove måde

Motion behøver ikke altid at være hårdt og kedeligt. Med fodboldgolf får du masser af motion på den sjove måde, samtidig med at du får frisk luft til hjernen og de fleste steder også udsigt til dejlig natur. Fodboldgolf er altså en god og sjov måde at få familien lidt op af sofaen på, og I får samtidig en masse kvalitetstid sammen.

Bliver I rigtig dygtige og entusiastiske omkring spillet, så er der også mulighed for, at I kan træne jer op til DM. Der er nemlig i de seneste år blevet afholdt flere danmarksmesterskaber i Fodboldgolf, og man arbejder også på at stable en form for holdturnerings-DM på de forskellige baner på benene.

Fodboldgolf er altså en super sjov og oplagt aktivitet for hele familien, hvis I keder jer og har brug for at komme ud af huset.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *