Bedste køreskole i Frederikssund?

By | 4. december 2014

Når ens søn fylder 18, er der jo en hel del, der ændrer sig. Det mest sindsoprivende er nok det, at han snart skal ud i trafikken. Ikke at jeg er nervøs for ham som sådan, men jeg ser jo, hvordan især de ældre bilister kører, og en ny og uerfaren knægt kan nemt komme i problemer derude. Da vi bor lige udenfor Frederikssund, gik jeg derfor i gang med at researche lidt på, hvor det var bedst at sende ham hen for at LÆRE at køre bil. Køreskoler og trafikskoler er der jo nok af – men hvem dur?

Troværdighed i køreundervisningen

En af de første ting, jeg bed mærke i, var de mange kørelærere, der tilbyder kørekort på 14 dage osv. Hvordan kan de det? De unge er jo vidt forskellige, og mens nogle kan lære det på 14 dage, skal andre sikkert bruge det dobbelte eller mere. Den første, jeg faldt over, der var helt enig i den betragtning, er faktsik kørelærer i Frederikssund: http://bos-trafikskole.dk/

Jeg blev helt opslugt af de holdninger, som denne kørelærer så åbenhjertigt gav udtryk for på sin hjemmeside, at jeg besluttede at tage min søn med ud og besøge ham. Og det skulle vise sig at være en god ide!

Vi fik en god snak på en halv times tid, hvor han gennemgik alt det med teoriundervisning, køreundervisning, glatførebane og hvordan selve prøverne foregår. Og jeg faldt pladask for, at han under ingen omstændigheder ville skyde på et antal køretimer, før min søn havde haft den første time med ham. Som han sagde: “Hvordan skal jeg kunne love det ene eller det andet, når jeg ikke aner, hvordan knægten kører og hvilke holdninger til det at køre bil, han har?”.

Se – det var jo lige det, jeg gerne ville høre. Og heldigvis var Børge (min søn) også meget begejstret for kørelæreren, og så var det jo altså praktisk, at han er i Frederikssund og ikke helt inde i København for eksempel.

Vi valgte Bo som kørelærer, og nu kan jeg så godt afsløre, at Børge HAR fået sit kørekort efter at have bestået både teori og praksis i første hug. Og han kører yderst godt, fremsynet og alligevel friskt på en sikker måde. Stor tak til Bo’s Trafikskole fra os to gamle!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *