Vinduer skal skinne

By | 16. september 2014

Lad det være sagt ligeud: Vi lever af at sælge vores varer via de strøgkunder, der kommer forbi vores forretning. Og det er mange – rigtigt mange! Vi har fem store facadevinduer ud mod Strøget her i København, så det er jo ikke en tilfældig landsbygade, vi ligger på, vel? Og vores vinduer bliver udsat for lidt af hvert i løbet af dagen, for mange har det med at stå og læne panden mod, når de skal kigge ind. Derfor har vi fast og professionel vinduespolering her i København! Det er ganske enkelt et must.

Kan man ikke pudse dem selv?

Jo det kan man da helt sikkert. Det bliver bare ikke det samme resultat, som når en professionel vinduespudser tager sig af det. Og det er jo heller ikke uvæsentligt at huske på, at hvis vi selv skal pudse vinduer, skal vi tage en medarbejder ud til opgaven hver gang. Og vores vinduer er høje, så der skal en trappestige til. Det giver problemer med forsikringen, for hvad sker der, hvis medarbejderen falder og kommer til skade?

Nej – vi skal ikke selv rode med den slags. Vi entrerer i stedet med P.A. Rengøring her i København, og de tager sig af opgaven helt pr. automatik. Det er naturligt for os at vælge dem til vinduespoleringen, da de også står for den professionelle rengøring i butikken og i vores kontorer allerede.

Sådan pudser man vinduer

Det ser jo herligt nemt ud at lave en vinduespolering, men det kræver faktisk masser af øvelse, før det bliver godt. Og med vores kæmpestore vinduer kræver det endnu mere håndelag – og det er et håndelag som kun professionelle vinduespoleringsfirmaer har.

Vi tror på specialisterne

Generelt har vi den holdning i ledelsen, at vi lader eksperterne tage sig af det, de gør bedst. At have fagfolk tilknyttede til de forskellige opgaver, der skal udføres, er en fornøjelse. I første omgang betaler man lidt mere, men på den lange bane er det faktisk billigere at outsource til dem, der ved, hvad de laver. Og resultatet bliver da også bare SÅ meget bedre – hvilket jo altså også har en pekuniær værdi for os.

Vi har prøvet adskillige firmaer af i rengøringsbranchen, før vi for et par år siden landede permanent hos P.A. Rengøring. Der får vi ikke den laveste pris – men vi får den bedste pris, for kvaliteten er bare i orden. Og er der det mindste, fikser de omgående tingene, så alle er glade og tilfredse. Så kan man ikke ønske sig meget mere, vel?

 

 

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *