Tagrender er stoppede

By | 3. januar 2018

Husejere bruger ofte mange ressourcer på at passe på deres hus, forskønne det og gøre det lækkert inde og ude. Og lige så ofte forsømmes en meget vigtig ting, der kan få aldeles ødelæggende konsekvenser for huset, hvis det ike passes. er taler vi om skader i form af fugt, skimmelsvamp etc. Og det er ikke blot yderst sundhedsskadeligt – det er også rasende dyrt at udbedre.

Men hvad der det så, som så mange husejere forsømmer at passe på, indtil det er for sent?

Tagrender

Det er husets tagrender, der ofte “glemmes”, og som tiden går, fyldes de langsomt op med skidt som støv, visne blade, fuglelort og andet godt. Det betyder, at vandet fra taget ikke kan løbe til afløbet hurtigt nok, hvorfor det trænger udover kanten af tagrenden og løber ned af væggene. Og så har vi problemet.  Derfor skal tagrender renses – faktisk mindst en gang årligt.

Det er i dag muligt at støvsuge tagrender med en særlig maskine, som firmaer som Sjællands Ejendomsservice benytter. Med en sådan særlig tagrendestøvsuger kan de støvsuge op til stor højde, og det betyder, at der ikke skal opsættes et kostbart stillads – selv på højere huse.

Hvis skaden ER sket, og tagrenderne skal udskiftes, er det også en opgave, de påtager sig i øvrigt.

Når tagrender ikke holdes rene, står der ofte vand i dem, og når frosten kommer, kan det betyde, at de revner – og så går vi fra mindre skade til større skade meget hurtigt! Det er ganske enkelt en lavorlig sag, og kommer der først fugtangreb i murene, skimmelsvamp eller lignende, er det en stor udskrivning, du kan se frem til. Det er og bliver bedre at forebygge end at helbrede!

Mos og alger på taget?

Mange har problemer med grønne eller brune algebelægninger eller mos på deres tag. Det skal fjernes, og det skal forebygges. Det er også en opgave, som Sjællands Ejendomsservice forestår overalt i København og på Sjælland. Vi kan kun anbefale, at du får et tjek af dine tagrender og en rensning og forebyggende algebehandling af dit tag nu!

Sjællands Ejendomsservice ApS

Ellehøjvej 12 B
2800 Lyngby (kun efter aftale)Størlingevej 11, Størling
4733 Tappernøje (kontor / værksted)

9110 0000
CVR-nr: DK-37904449

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *