SM

By | 2. januar 2022
Bondage kan være noget så enkelt, men stadigvæk ganske sensuelt og forførende, som at blive bundet blidt med bondage snor eller få bløde plys håndjern på. Det at ligge fastspændt og overgive sig til sin partner er utroligt ophidsende for begge parter. For rigtig at kunne give sig hen og nyde partnerens berøring, så er et blindfold et must.
Er man den lidt mere eksperimenterende type og måske tænder på lidt hårdere behandling, så er SM sagen. SM står for sadomasochisme og er kendetegnet ved, at “offeret” bliver påført en fysisk eller psykisk smerte. Sadomasochisme dækker også over en række andre seksuelle aktiviteter, der kan omfatte forskellige former for rollespil, eller psykisk dominans/underkastelse. Populært SM udstyr er blandt andet piske, gags/bidekugler, diverse lænker og klemmer, stearinlys, lak, læder og latex tøj osv.

SM-udstyr

Neden for i vores SM shop finder du et kæmpe udvalg af bondage og SM udstyr og legetøj, hvad enten man er nybegynder eller øvet. Hvilken brystklemme, man foretrækker, er helt op til den enkelte. Nogen ønsker blid pirring og stimulation af brystvorterne, mens andre ønsker et kraftigt og intenst pres, som smerter. Uanset hvad man er til, så har vi brystklemmer for enhver smag.
Sæt lidt ekstra kulør på sexlivet med en af vores mange brystklemmer, som både er frække og ophidsende at bære og se på. Er man til rollespil, eller vil man blot give sin partner en lækker pikant overraskelse, så er brystklemmer altså sagen! Kombiner eventuelt BDSM og shibari og sex i en sexslynge, da det næppe er noget mere frækt end at hænge frit i luften og være fikseret.
Buttplugs fås i mange forskellige størrelser og varianter, og er man nybegynder, bør man starte med en smal buttplug. Når man har lært sin krop at kende, kan man gradvist skifte til større buttplugs. Uanset om du er erfaren eller uerfaren med buttplugs, så har vi det rette udvalg til dig. Du finder både små og store (XL), metal samt buttplugs med vibrator. Husk i øvrigt at brug masser af glidecreme i legen.
Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *