Online loppemiddel, her finder du det.

By | 13. april 2019

Alle hundeejere kender til at deres hund får lopper, flåter eller andet utøj. Denne artikel er en række overvejelser omkring netop dette.

Det første du skal gøre er at genkende at din hund har fået lopper. Dette gøres ved at holde øje med hunden, de begynder nogle gange at pive og klø sig helt vildt omkring halsen og på poterne. Nogle gange gnaver eller klør de sig til blods – hvis ikke deres poter kan nå til at klø.

Når man er ret sikker på at ens hund har lopper, så kan man med det samme lige så godt indse at så er der lopper i hele huset, og evt. andre husdyr også har lopper.

De fleste lopper hos en hund er faktisk ikke i dens pels, de er i dens kurv, i revner i gulvet, tæpper og alt muligt andet. Lopperne kan ikke leve uden hunden, derfor vil de langsomt dø, men de vil være der i ca. 30 dage.

Det man skal være opmærksom er at man skal købe sig et loppemiddel (fx. fra Advantage eller Bayvantic) og så behandle sin hund med dette. Det skal lige bemærkes at dette virker i 30 dage. Efter allerede et døgn er hunden 90% loppefri, men de lopper i kurven, tæppet og andre steder i dens omgivelser hopper tilbage på hunden og så starter det forfra.

De fleste loppemidler virker derfor i 30 dage, så når lopperne hopper tilbage til hunden så dør de inden de kan formere sig, på den måde så “uddør” lopperne da de ikke kan leve uden hunden.

Når man tænker over det, så er det en ret makaber måde at bekæmpe lopper på, men det er den mest effektive model.

Afslutningsvist vil jeg lige gøre opmærksom på at ALLE mine bestiller online på loppemiddel sker hos https://onlineloppemiddel.dk -fantastisk hjemmeside.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *