Mange går over til damp cigaretter

By | 14. juni 2014

Langt om længe kom produktet på markedet, som kunne fungere som en reel erstatning for smøgerne.

Damp cigaretternes indtog på markedet har givet den første direkte konkurrent til de klassiske cigaretter nogensinde. Hvor plastre og tyggegummi, der indeholder nikotin, har fungeret som en nedtrapning med henblik på at stoppe rygningen.

Mange går over til damp cigaretter, da forskningen indtil videre (om end på et spinkelt grundlag) har vist, at det må forventes at være et sundere alternativ til rygningen. Dampen skulle ikke udsætte lungerne for den forstærkede muligheder for kræft i lungerne og hjertekar sygdomme, som røgen fra de klassiske cigaretter har bevist at gøre. Brugerne af dampcigaretter kan også glæde sig over, at nogle af de værste bivirkninger ved den irriterende røg ikke kommer til udtryk på samme måde ved brug af damp. På trods af at dampen kommer i flere forskellige smage, så sætter lugten sig ikke i tøjet på samme måde, som man oplever det med de klassiske cigaretter. På denne måde er man ikke længere så generende overfor personerne i ens omgangskreds, da damp ikke hænger lige så lang tid i luften og ikke på samme måde udsætter andre folk for passiv rygning, som har været en af de store debatemner indenfor området. Passiv rygning er en af de største årsager til at rygning er blevet forbudt i det offentlige rum i mange storbyer verden over.

Mange går over til damp cigaretter, da de endnu ikke er blevet sat i samme bås som de klassiske cigaretter, og hvorvidt de skal dækkes af rygelovgivningen er til stor debat rundt om i verden. Det er blevet klart, at damp cigaretter er kommet for at blive, og de vil give de store cigaretproducenter kamp til stregen i tiden, der kommer fremover. For den nye teknologi med god smag og ikke generende røg er kommet for at blive.

Smartsmoke.dk er en af de netbutikker, som fører er godt og bredt udvalg i alt indenfor dampcigaretter og tilbehør. Så er der noget du står og mangler, eller er du nysgerrig på mulighederne, kan du helt sikker finde hjælp der.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *