Hvordan skal mænd bære smykker?

By | 30. september 2014

Start fx med et klassisk sølv ur med en læderrem, hvis du jævnligt bærer ur. Du kan som alternative have et fedt dykkerur, som er mere sporty. Dernæst kan du kombinere med forskelligt tilbehør og måske manchetknapper. Når du er komfortabel med at bære disse generelt accepterede stykker, så kan du begynde at indføre andre smykker stykker som halskæder, hvis det er det, du vil.

Hold det så det matcher!

De fleste herresmykker er i en eller anden form for metal. Guld- og sølv toner der de mest almindelige. Du bør kun bære et form for metal af gangen! Og du kan faktisk finde alle de fedeste herresmykker hos Marjoe!

Guld er en varmere farve. Den går godt med brune og andre jordfarversamt med dybe farvetoner som kongeblå og grøn. Hold dog øje med de forskellige toner af guld, så du ikke ender om med noget, der ikke passer sammen.

Sølv- og sølvtone metaller som rustfrit stål eller krom er neutrale. Par dem med fx sort eller mørkt tøj for et tidløst look eller bær dem med lysere farver i sommeren som et mere let udtryk.

Kobber og bronze er orange i skæret. De er modigere end guld eller sølv.

Ædelsten skal holdes på et minimum og kan virke feminine. Brug dem fx som en ørestikker.

Læder er også en mulighed. Lædersmykker kan være elegante og kan også have et bikerlook.

Træ- og bensmykker er også dukket op i herresmykker ofte med henvisning til etniske traditioner. De er normalt i den blegere ende af jordfarveskalaen.

Hjalp det?

Jeg håber, at denne lille og yderst stacato gennemgang hjalp dig med lidt inspiration til, hvordan mænd bærer smykker, så det passer med det maskuline look.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *