Elbiler ruster også

By | 17. marts 2023
bmw, bmwi3, i3

Nu er vinteren næsten overstået. Du har været meget forsigtig i trafikken. Foråret er på vej, så det er på tide, at du får sendt bilen til et tjek. Den er gammel. Og den trænger helt sikkert til et grundigt tjek hos mekanikeren. Du har ladet stå til. Og din dårlige samvittighed får dig til at tage aktion lige med det samme: Der bliver booket et tjek hos mekanikeren. Ikke fordi bilen skal synes. Det er først om et års tid, at det skal ske. Men mere så du føler dig tryg, når du kører. Fornuftigt. Rigtigt. Godt gået.

Tjekket men…

Mekanikeren har dog tjekket bilen for et halvt år siden. Så da du ringer op, er det logisk, at du får at vide, at du ikke behøver endnu et tjek. Men det er også logisk, at mekanikeren minder dig om, at du skal have din bil til undervognsbehandling imod rust. Og ja, du kan godt huske, at han nævnte det – for seks måneder siden. Men fik du sendt bilen afsted? Nej.

Det er der, din dårlige samvittighed sætter ind og fortæller dig, at du bliver nødt til at finde det sted, der tilbyder den bedste undervognsbehandling i hele regionen, som du bor i. Du sætter dig derfor ved køkkenbordet. Med din lap top i skødet. Og du skriver: ”Undervognsbehandling Fyn” i søgefeltet. Du ved godt, at de fleste resultater, du får frem på listen, henviser til undervognsbehandling i Odense. Men det kan jo godt tænkes, at der kommer en lille overraskelse. Og minsandten, der er en overraskelse. Du kan se, at der findes et servicecenter lidt uden for Middelfart, der har mange stjerner på Trustpilot. Du kigger på firmaets site. Og du kan se, at de har specialiseret sig i undervognsbehandlinger med produkter fra Tectyl. De skriver, at de udfører den bedste undervognsbehandling i hele regionen. Du er ikke i tvivl.

I Odense er der elbil-eksperter til rustbehandling

Men du er lidt ærgret over, at du bliver nødt til at køre helt til Middelfart for at få god undervognsbehandling. Når du nu bor i Nyborg, kunne det så ikke være lige så godt, hvis du kunne nøjes med at køre til Odense? Og ja, en undervognsbehandling kræver, at du efterlader bilen hos servicecenteret i nogle dage. Ikke mange. Måske to eller tre. Du søger igen. Denne gang lidt mere præcist: ”Undervognsbehandling af elbil”.

Du er heldig. Du finder et site. Her kan du læse alt om Tectyl. Og om de seneste produkter, der er blevet udviklet fra det firma. Du kan se, at der findes en miljørigtig version af rustbeskyttelsesmidler, som ikke indeholder opløsningsmidler. Du ringer op til firmaet, der har offentliggjort artiklen. Du spørger ind til, hvad det er. Hvad adskiller produktet fra de andre produkter? Hvorfor er det bedre at bruge? Hvor meget mere koster en undervognsbehandling med det nye produkt?
Du får svar på alle dine spørgsmål. Og der er ikke plads til tvivl i dit sind. Du vil hellere end gerne aflevere din bil i Odense i et par dage.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *