Brug for ekstra plads

By | 18. september 2013

Min søn Jonas, som lige er blevet fem år, er i gang med sit sidste år i børnehaven. Der har han fået en rigtig god ven, der hedder Tobias, som han jævnligt har en legeaftale med.

Så hygger de og leger nogle timer efter børnehave. Nogle gange er de meget aktive og render ind og ud af huset og har gang i alverdens ting. Andre gange er det mere stille og roligt – så spiller de Skylanders eller ser noget TV. Det er også ok. Det kan godt tære på kræfterne at gå i børnehave – især hvis der er mange børn i institutionen, og der er gang i mange aktiviteter, så trænger de bare til en slapper, når de kommer hjem.

Forleden da jeg hentede Jonas ovre hos Tobias, var jeg med indenfor et kort øjeblik. Tobias bor i et rækkehus sammen med sine forældre, sin storesøster og lillebror. Tobias’ mor Anja fortalte, at de med deres tredje barn ind i mellem savner noget ekstra plads til opmagasinering. Der hører ingen garage med til deres rækkehus, så den mulighed har de ikke. I haven har de et mindre skur, som de bruger til haveredskaber, værktøj, en skabsfryser og mindstemandens klapvogn, så det skur var fyldt op.

Jeg fortalte hende, at vi i forbindelse med en flytning havde lejet et depotrum til noget af vores indbo. Det var http://www.aalborglagerrum.dk/, som vi havde brugt. Her kan du på månedsbasis leje et depotrum, og der er forskellige størrelser, som man kan vælge ud fra efter behov.

Næste gang jeg snakkede med Anja, havde de lejet et depotrum, som nu fungerer som et ekstra pulterkammer for dem. De havde valgt et rum på 10 m2, som giver god mulighed for opmagasinering af en del ting, hvis man pakker tingene i flyttekasser og stabler lidt i højden.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *