Brætspil er både underholdende og lærerige

By | 1. november 2016

Der findes et hav af forskellige spil. Lige fra de helt simple med ganske få muligheder, hvor et enkelt spil kan være overstået på få minutter, til de mere avancerede, hvor bare et enkelt spil i nogle tilfælde kan tage flere dage at gennemføre. I den ene ende af skalaen har man f.eks. spil som fire-på-stribe mens man i den anden ende kan finde spil som eks. skak.

Uanset hvilken type brætspil man kan li’ at spille er det næsten altid god underholdning at spille brætspil samtidig med, at de fleste spil også er ganske lærerige.

De fleste mennesker stifter bekendtskab med brætspil allerede i deres helt unge år. Det er spil som fire-på-stribe, Ludo, Kalaha o.lign., som de fleste starter ud med. Senere kan det måske være spil som f.eks. backgammon og skak som fanger interessen. Men mulighederne er mange og også spil som Stratego, Trivial Pursuit og Bezzerwizzer er meget populære.

De feste af spillene rummer forskellige elementer, som udfordrer vores sanser. Det kan være matematiske eller logiske eller det kan være ting som paratviden o.lign. Og jo mere vi spiller spillene jo mere kan vi udvikle netop de færdigheder, som spillenes elementer indeholder.

Der kan være mange ting at lære af et godt brætspil – og så gør det jo ikke noget, at det er sjov samtidigt! 🙂

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *