Besøg en bondegård

By | 13. november 2013

Mange børn (og nok også en del voksne) har i dag en temmelig stor distance til, hvor vores fødevarer egentlig kommer fra. Man hører tit, at børn f.eks. slet ikke forbinder mælk med en ko, for det er jo noget man henter henne i supermarkedet, og heller ikke flæskestegen, frikadellerne, bøffen eller smørret ved de hvor stammer fra.

Derfor kan det være en oplagt idé, at tage hele familien med på besøg på en rigtig bondegård, så de ved selvsyn kan se, hvor en stor del af vores fødevarer egentlig kommer fra. Og faktisk er der ganske god mulighed for at komme på bondegårdsbesøg. Der er nemlig mange gårde rundt om i landet, som tilbyder en vaskeægte bondegårdsferie, med alt som dertil hører. Nymarksminde er sådan et sted, hvor landlig idyl og hygge kombineres med muligheden for at komme i kontakt med alle de gode danske bondegårdsdyr.

Nymarksminde ligger i skønne landlige omgivelser i Vodskov ca. 10-15 minutters kørsel nord for Aalborg. Her er mulighed for at være med til at fodre dyrene og man kan på helt tæt hold se, hvor mange af vores gode traditionelle danske fødevarer kommer fra. Det er en god oplevelse og lærerigt for både børn og voksne.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *