Stadig flere singler i Danmark

By | 29. maj 2016

Kærligheden er en svær størrelse

Intet giver så store bekymringer og glæder som kærligheden, både for dem der allerede har fundet den og for alle dem, som går rundt og leder. Et liv uden kærlighed er næsten utænkeligt for de fleste og det ville da også føles meget fattigt. Heldigvis kan kærligheden have mange former og begrænser sig ikke kun til den, der findes mellem to i et fast parforhold, der elsker hinanden.

Savner man denne særlige form for kærlighed, der skabes når man knytter stærke bånd til en partner, så må man selv gøre en indsats for at finde den.

Hvorfor er der stadig flere singler i Danmark?

Et stigende antal danskere lever alene, men hvorfor der stadig bliver flere singler i Danmark, findes der ikke et entydigt svar på. En af grundene kunne være, at vi er blevet mere uafhængige af andre og også langt mere kritiske.

I gamle dage skulle en kvinde have en mand for at kunne overleve, det er heldigvis ikke tilfældet længere. Kvinder kan klare sig selv, har høje uddannelser og styr på økonomien. Det er socialt accepteret at være single, det kan der være mange gode grunde til og betragtes i vores moderne samfund som en privatsag.

Onde tunger vil mene, at alle er blevet for kræsne, ikke vil lade sig nøje og stiller for store krav til deres kommende kærester og at det er den primære grund til, at der bliver stadig flere singler i Danmark.

Kom ud af busken!

Skal kærligheden findes, så må man ud i verden og lede. Det kan heldigvis gøres online med netdating. For mange er det en stor overvindelse, men det betaler sig at komme ud af busken, hvis man gerne vil møde en ny partner. Det er i orden at være kritisk, men stil ikke urimelige krav.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *