Arbejdstøj online – også til havearbejde?

By | 9. februar 2021

Jeg burde næsten starte dette indlæg med ordene “kære brevkasse” det skyldes at jeg er på udkig efter nogle gode råd til at finde det gode arbejdstøj jeg synes jeg står og mangler til når jeg er i haven.

Jeg vil lige starte med at fortælle lidt omkring min have. Jeg har i lang tid arbejdet på min have og har den nu helt på plads. Det er primært en have, hvor jeg dyrker grøntsager til mig selv og de nærmeste. Det er klart at der i sådan en have altid vil blive produceret meget mere end man selv kan bruge.

Jeg har en masse højbede i haven og mellem dem er der lagt fliser, så jeg kan gå i almindelige sko, eller klip klappere ned mellem rækkerne og hente krydderurter og grøntsager ude i haven, midt i jeg skal bruge dem i madlavningen.

Noget af det jeg er lidt i tvivl om med det her med mit arbejdstøj er at jeg har et varmt øje til et par Birkenstock Træsko og overvejer om det er noget i den retning, nu hvor jeg har muligheden for at kunne bruge samme fodtøj ude i haven efter grøntsager og inde i køkkenet for at tilberede tingene.

Det jeg godt kunne tænke mig er at høre om der er nogen som har erfaringer med denne slags træsko. Lige nu har jeg et par slidte sko eller klipklapper som står midt på terrassen (udenfor køkkendøren) de er bare så grimme og efter jeg er begyndt at overveje det er de blare blevet mere og mere grimme efter hver dag.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *