SMS lån

By | 20. januar 2019

Står du og mangler et mindre beløb her og nu, så er et SMS lån det perfekte valg. Med et SMS lån kan du låne op til 6.000 kr., og bliver du godkendt, vil pengene stå på kontoen den samme eller den efterfølgende dag, læs mere på Kviklaan-info.dk.

Godkendelse til SMS lån

Det kræver kun ganske lidt for at blive godkendt til et SMS lån. Du skal være fyldt 20 år, du skal være dansk statsborger, du må ikke være registreret i Experian (RKI), du skal have dansk adresse, du skal have en dansk bankkonto samt et dansk telefonnummer.

Kan du svare ja til ovenstående betingelser, er det bare at ansøge om SMS lånet. Allerede inden for få minutter vil du få svar på, om du er godkendt eller ej. Bliver du godkendt, vil pengene straks blive overført til din konto.

Hvorfor vælge SMS lån?

SMS lån er til dig, som har brug for få tusinde kroner i en fart. Du har op til 30 dage til at betale pengene tilbage, så løbetiden på denne type lån er relativ kort, men omvendt er det en super løsning, hvis man virkelig har brug for penge i en fart. Det er dog muligt at forlænge løbetiden med op til 30 dage, mod at du betaler et forlængelsesgebyr.

Det er klart, at lånebeløbet på SMS lån ikke er stort nok til at kunne købe en ordentlig bil. Vil man have sig en god gedigen bil, så bliver man nødt til at vælge et traditionelt billån. Med et billån kan man låne mange hundrede tusinde kroner, så man kan købe sin drømmebil.

Mangler du udbetalingen

Har du ikke til udbetalingen, kan du vælge et billån uden udbetaling. Dette er en billig bilfinansiering, da du ikke selv skal smide 20-40% af udbetalingen, hvilket potentielt kan være ret mange penge. Der er efterhånden rigtig mange mennesker, der vælger et billån uden udbetaling, da det er nemt og hurtigt, og man kan få sin drømmebil med det samme.

Vil du vide meget mere om nye SMS lån, kviklån og forbrugslån online samt billån og boliglån, så kan det anbefales at se nærmere på hjemmesiden Lånbank.dk. På Kviklån-info.dk kan du få alverdens nyttig viden omkring økonomi og penge samt få et online lån.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *