Herstal fra lokal til global

By | 28. april 2016

Lys skaber liv, lys skaber glæde. Hvad er mere livsgivende og stemningsfyldt end behageligt og korrekt tilpasset lys?

Herstal startede med at være en lille lampebutik i Odense på Fyn, her solgte og skabte Herstal parret lamper og belysning til det fynske folk, før det blev til en global og verdensomspændt virksomhed. Herstal er blevet et skandinavisk og globalt firma der levere skønt design i form af brugskunst, belysning og køkkenting. Herstal er en succes historie om et iværksætter ægtepar, der tog springet fra at være en lille mindre kendt halogenbelysnings butik til sammen at have skabt en virksomhed med et kendt navn, som Skandinavien priser med deres tidsløse, elegante og stilrene design.  Succesen er senere blevet et familieforetagende og Herstal er i dag, meget mere end halogenspots og lamper. Herstal har løbende samarbejde med førende kreative designere inden for feltet, der støtter op om den produktive ildsjæl firmaet gemmer på, samt konstant sørger for videreudvikling af nye ideer.

Hvilken bog læser du for tiden? Det kan være ret vigtigt at have en god læselampe til soveværelset, når man er i gang med den sidste nye og meget spændende krimi, man bliver træt hvis lyset er for svagt og ingen kan lide en spot som stråler på max lige ind i hovedet. Men det er faktisk også vigtigt med en lækker belysning uanset hvilken andet rum, situation eller selvskab man er i. Lyset gør rigtig meget ved vores humør og velbefindende. Ligesom lyset er et hjem i trygge, inspirerende og farverige rammer et must. Herstal formår at kombinere forskellige udtryk, former og farver der stimulere sanserne på bedste vis og så to hjem aldrig er helt ens.

Herstal gør alt for at følge trenden og være på forkant med de bedste, nyeste og mest eksklusive designs. Deres varer udstråler god energi og kvalitet til brug i hvert hjem. Inspiration til optimering og nyudvikling af deres produkter, sker når Herstal parret besøger verden og rejser jorden rundt på opdagelse. Her fornyes deres kreative energi og der indsamles inspiration, indtryk og ideer der til videre udvikling skaber funktionelt og lækkert design tilbage i Danmark i deres hjemstavn på Fyn.

Kendetegnet ved Herstal er deres funktionelle og rolige tilgang til indretnings muligheder og fleksibiliteten i hjemmet. Det rå naturlige look, mixed med rene og klassiske linjer giver en fantastisk kombination og livægthed, samt stimulering af syn og sanser. Se det kæmpe udvalg af Herstal produkter på tilbud hos ISENKRAM-TIlBUD.DK, klik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *